Šťavy z obilnej trávy

Sušené šťavy z mladej obilnej trávy patria k najdokonalejším prírodným "super potravinám". Sú bohatým zdrojom bielkovín, širokého spektra vitamínov, minerálov, aminokyselín, enzýmov, chlorofylu - živín vo forme prirodzenej a pre ľudský organizmus maximálne využiteľnej.

DETOX - DÁVKOVANIE zelených doplnkov stravy

Začínate s očistou organizmu? Pre bezpečnú a efektívnu detoxikáciu organizmu si pozrite odporúčané dávkovanie zelených doplnkov stravy.

Pre koho je vhodná SPIRULINA

Modrozelená špirálovitá mikroriasa Spirulina je u nás stále menej známa ako jej smaragdovozelená „sestra“ Chlorella. A pritom predstavuje rovnako silný výživový mix. Z jedného gramu Spiruliny vie naše telo využiť toľko živín, koľko nám poskytne približne 1 kg zeleniny.

Nápoje plné prírodného céčka

Tipy na osviežujúce letné miešané nápoje s Camu Camu práškom plným prírodného vitamínu C.

Vitamín nad vitamíny

Oslabená imunita, bolestivé kĺby, zvýšený cholesterol, únava, krvácavosť ďasien, vysoký krvný tlak, pomalé hojenie rán,....za tým všetkým môže byť nedostatok vitamínu C. Nachádza sa v mnohých potravinách, myslíme si, že ho prijímame v dostatočnom množstve z bežnej stravy. Je to naozaj tak? (Zdroj: Rodina a zdravie 9 – 10/2013)

Superpotravinami k dlhovekosti

Chceli by ste sa dožiť 130 alebo až 150 rokov? Podľa autorov niektorých kníh je to možné. Akokoľvek, určite by sa každý uspokojil aj s okrúhlou stovkou. Znie to reálnejšie a je to vo veľkej miere v našich rukách.

DETOX – jarné upratovanie vo vnútri tela

Robíme veľké jarné upratovanie domu, bytu, záhradky, prostredia v ktorom žijeme, ale väčšinou zabudneme vyčistiť to najdôležitejšie, svoje telo. Aktivita vnútorných telesných orgánov v jarnom období stúpa, preto je detoxikačná kúra práve v tomto období najúčinnejšia.

sila prírody pre vaše zdravie

Bolesti hlavy, chrípka, žalúdočné problémy, alergie, osteoporóza, cukrovka, rakovina....svoje telo začneme počúvať a riešiť až keď vyčerpané volá o pomoc. Chybu robíme keď riešime len bolesť a nepríjemné prejavy. Ak neodstránime príčinu, nielen že sa nezbavíme prvotného zdravotného problému, ale objavia sa ďalšie. Roztáčame kolotoč, z ktorého je čím ďalej tým ťažšie vystúpiť. Čo nám pomôže? (zdroj: Šarmantná žena ZDRAVIE 4-5 2013)

Detoxikácia - jesenná očista tela aj mysle

O jarnej detoxikácii počul už snáď každý, menej ľudí však vie, aká dôležitá je aj jesenná vnútorná očista tela. Toxínom sme vystavení celoročne bez ohľadu na prírodný cyklus...

Chlorofyl

„Tekuté slnko“ z rastlinnej ríše s blahodarnými účinkami na ľudský organizmus

Superfood plus, elita z prírody

20 rokov skúseností odborníkov na zdravú výživu zhmotnených v dokonale vyváženej, komplexnej organickej a košér zmesi 28 rastlinných zložiek - odstráni prekyslenie, detoxikuje, dokonale vyživí bunky, posilní imunitu, dodá energiu, mentálnu sviežosť...

Chlorella pyrenoidosa

Najbohatší rastlinný zdroj chlorofylu, jedinečná sladkovodná riasa smaragdovo zelenej farby často označovaná za jednu z najzdravších potravín. Chlorella nie je liekom a predsa je schopná elegantným spôsobom odstrániť príčiny mnohých zdravotných problémov.